Instruktori

Ana Šojat

Lindy Hop, Solo Jazz, Lindy Charleston

 Tečaj u rujnu 2011-te pa prva radionica u studenom i našla sam se u svijetu Lindy Hopa i Jazza iz kojeg više nije bilo povratka.  Početni interes se pretvorio u, vrlo vjerojatno, doživotnu ljubav.  Oduševljenje  je rezultiralo nebrojenim proplesanim satima, putovanjima na radionice, ludim plesnjacima, vježbanjima u svakakvim uvjetima i velikim brojem poznanstava sa ostalim plesačima.

Ako se se zaljubite u Lindy, učenje nikada ne prestaje. Uvijek postoji još nešto što možete otkriti ili poboljšati. Budućim Lindyhopperima nastojim prenijeti razumijevanje ovog posebnog plesa i njegovih elemenata s naglaskom na komunikaciju među partnerima.

Goran Paladin

Lindy Hop, Solo Jazz, Lindy Charleston

Sve je počelo kad su me prijatelji odveli na “Swing” tečaj. Odmah mi se svidjelo!

Od tada puno plešem, putujem, upoznajem divne ljude iz cijelog svijeta, podučavam ples i povremeno se natječem. Prošlu godinu sam tako proveo u Rotterdamu gdje sam podučavao u plesnom studiju Swing in Rhythm.

Zašto baš Lindy Hop? Pa – plesanje je uvijek zabavno, ali Lindy Hop je za mene poseban zbog Jazz muzike i žive energije na plesnom podiju. To je bilo kao da sam otkrio dio sebe koji mi je oduvijek pripadao.

Kao instruktor volim raditi na plesnoj tehnici, ali tako da plesači tehniku nauče prirodno.

Gosti instruktori

Naši prijatelji koji su tu zbog vas.

Svi smo mi različiti. Tako učimo i tako plešemo. To vrijedi i za instruktore. Zato ćemo često pozivati goste instruktore. Oni će vam svoje znanje prenijeti na svoj način, što će mnogima od vas biti baš ono što vam u tom trenutku treba.